Tuesday, June 7, 2011

Segmen: Ben Ashaari ajak Tukar Link

Ni First Time Aku Join Segmen Bersama BEN ASHAARI....Sebelum ni bukan aku x nak join....aku gerun mendengar nama Ben Ashaari ni...(antara otai2 blogger) sapa2 blogger yang tak kenal dia rugi wooo........Kali ni aku tak kira aku nak join gak...hahahaha....apa segmen dia kali ni...korang leh baca tajuk kat atas atau klik kat link di BANNER kat bawah tu >>>>>

!

!

!
!
Nota Penulis:-ni first time masuk Ben Ashaari punya segmen...

3 comments:

  1. sy berminat...jom tukar link

    http://segalanyaaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mesti lah minat nak tukar link jgak,dah ada dkat blog saya tau
    tgok dkat kawan baru saya

    http://writetordib90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. jom tukar link dgn alisya..

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete