Wednesday, April 27, 2011

Barca Vs Real

Salam.... malam tadi tak berkesempatan nak lihat Champion League antara Barca Vs Real sebab kena kerja Shift malam.... tapi xpa dapat gak tengok highlight game antara dua gergasi ni....memang satu perlawanan yang agak tegang dan menarik untuk ditengok.... Keputusannya Barca menang 2-0 hasil jaringan Messi iaitu pada minit ke 76 dan 86. apa2 pun ni baru pusingan pertama. Kita tunggu aksi yang seterusnya.... ini aku kongsikan video yang diambil dari FB untuk tontonan bersama.

video

No comments:

Post a Comment